Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti-Constanţa se desfăşoară normal. La Feteşti, trafic pe un singur fir

Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti-Constanţa se desfăşoară normal. La Feteşti, trafic pe un singur fir

La Feteşti, locul unde au deraiat ieri două marfare s-a lucrat toată noaptea pe calea ferată FOTO CFR SA

Trenurile de călători, spre şi dinspre Litoral circulă, de la ora 02.10, cu tracţiune electrică între staţiile Feteşti - Bărăganu (fir I), a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, dipă ce, ieri, a avut loc un accidetn feroviar la Feteşti.

În cursul nopţii, la ora 02.10, personalul CFR SA a finalizat lucrările de remediere a deranjamentelor la linia de contact şi a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică pe firul I, între staţiile Feteşti - Bărăganu şi pe trei linii din staţia Feteşti.
 
Astfel, de la ora 02:10, toate trenurile de călători spre şi dinspre Litoral circulă între staţiile Feteşti - Bărăganu, pe firul I, doar cu locomotive electrice, întârzierile pe magistrala Bucureşti - Constanţă reducându-se, astfel, la 10-15 minute.
 
"Menţionăm faptul că, la această oră, circulaţia trenurilor pe ruta directă Bucureşti - Constanţa şi retur se desfăşoară în condiţii normale de trafic, până în zona staţiei Feteşi, unde traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulaţie pe porţiunea Feteşti - Bărăganu, deoarece intervenţiile în zona deraierii sunt încă în desfăşurare.
 
Echipele de intervenţie ale CFR SA acţionează în continuare în staţia Feteşti cu personal propriu şi utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiţii normale, pe ambele fire de circulaţie.
 
CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectaţi de evenimentul feroviar din staţia Feteşti şi le mulţumeşte pentru înţelegere, asigurându-i în acelaşi timp că angajaţii de la calea ferată depun în continuare toate eforturile necesare şi intervin operativ pentru restabilirea circulaţiei în condiţii normale pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi retur", au anunţat reprezentanţii companiei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările