Infractorul român deosebit de periculos capturat la Feteşti. Era căutat internaţional din 2018 pentru uciderea în bătaie a unui bijutier în Spania

Infractorul român deosebit de periculos capturat la Feteşti. Era căutat internaţional din 2018 pentru uciderea în bătaie a unui bijutier în Spania

Gheorghe Stoleru este acuzat că a omorât în bătaie un bijutier din Spania FOTO IGPR

Un bărbat deosebit de periculos, căutat din 2018 pentru uciderea unui spaniol în bătaie, a fost capturat vineri, 19 aprilie, în faţa unui magazin din Feteşti. Gheorghe Stoleru nu a avut nicio şansă de scăpare în faţa poliţiştilor Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a fost încătuşat pe loc în timp ce se pregătea să intre în magazinul Pento din Feteşti, judeţul Ialomiţa.
Conform IGPR, pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare. El este suspectat că a bătut proprietarul unui magazin de bijuterii din Sevilla pentru a afla unde ţine bunurile de valoare, victima decedând.

”Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au depistat, în municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, un bărbat de 40 de ani, urmărit internaţional de autorităţile judiciare spaniole, în baza unui mandat european de arestare. În fapt, acesta, împreună cu alţi doi complici, ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde îşi ţine bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat”, a transmis duminică, 21 aprilie, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Gheorghe Stoleru, un personaj pasionat de tatuaje FOTO IGPR
 
Poliţiştii mai spun că omorul s-a petrecut în august 2018, la un bijuterie din oraşul Carmona, Sevilla. Bărbatul a fost prezentat Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reţinerii pentru 24 ore şi încarcerat în Arestul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti. Ulterior, Stoleru a fost condus la Curtea de Apel Bucureşti, fiind arestat preventiv pentru 15 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: