Cel mai „bătrân” penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat în Cartea Recordurilor

Cel mai „bătrân” penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat în Cartea Recordurilor

Cartea Recordurilor a stabilit vârsta celui mai bătrân penis din lume FOTO:guinnessworldrecod.com

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicaţii se regăsesc şi informaţii despre cel mai lung şi cel mai bătrân penis din lume, precum şi cea mai veche spermă folosită pentru fertilizarea in vitro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartea Recordurilor (Guinness Book) este o publicaţie care prezintă în fiecare an recordurile care se înregistrează la nivel mondial. Unele dintre performanţele înregistrate la nivel global sunt de-a dreptul uluitoare.

Pe pagina de internet a Guineess Book sunt oferite o serie de informaţii referitoare la toate recordurile care au făcut istorie în lumea întreagă.
Potrivit detaliilor oferite în mediul on-line, specialiştii în recorduri mondiale din cadrul Guineess Book au reuşit să stabilească, de exemplu, care este cel mai lung penis din lume. Organul are o lungime de 2,4 metri, iar posesorul său este masculul de balenă albastră.

Cel mai „vârstnic” penis are 100 milioane de ani

Printre ciudăţeniile stabilite drept recorduri se numără şi vârsta celui mai „bătrân” penis din lume. Este vorba despre organul reproducător al unui crustaceu, descoperit în anul 2002 în Brazilia. Potrivit informaţiilor, penisul animalului, cu dimensiunea de un milimetru, are o vechime de 100 de milioane de ani. Acest record a fost stabilit de Guinness Book în jurul anului 2003.

Fertilizare in vitro cu cea mai veche spermă

Un alt record la fel de uluitor este legat de vârsta celui mai vechi material seminal folosit pentru fertilizarea in vitro. Guinness Book a stabilit că cea mai veche spermă utilizată pentru inseminare artificială are 23 de ani. Ea a fost folosită de un cuplu infertil din Australia pe 26 septembrie 2014. Deşi au trecut două decenii de la recoltarea spermei, calitatea sa nu a fost afectată. Tot Guinness Book scrie că în urma procedurii medicale, cei doi soţi din Australia au adus pe lume un copil. Naşterea a fost înregistrată într-un spital din Brisbane, pe data de 17 iunie 2015.

Citiţi şi:

Românii din Cartea Recordurilor. Cum au ajuns Nadia sau Beligan colegi cu cea mai prolifică asasină, lanţul uriaş de prezervative sau bancnota-minusculă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările