Casa de cultură a reluat proiecţiile de filme. Ce producţii pot şi urmărite

Casa de cultură a reluat proiecţiile de filme. Ce producţii pot şi urmărite

Casa de cultură a municipiului Slobozia FOTO CJ Ialomiţa

Casa de Cultură din Slobozia a reluat proiecţiile de filme, în urma obţinerii Certificatului de Clasificare, eliberat de Centrul Naţional al Cinematografie. Astfel, ialomiţenii vor putea urmări mai multe producţii cinematografice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La sfârşitul lunii ianuarie, o comisie de la C entrul Naţional al Cinemtografiei a evaluat  condiţiile tehnice de proiecţie a filmelor şi a prelungit pentru încă cinci ani Certificatul de Clasificare, condiţie obligatorie de difuzare a producţiilor cinematografice.
În acest week-end, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11.00, va rula animaţia ,, Covorul zburător”, iar duminică, 24 februarie, tot de la ora 11.00, îndrăgita animaţie ,, Epic – Regatul secret”.
Producţiile româneşti vor ocupa în continuare un loc central în ceea ce înseamă proiecţia de filme la Casa Municipală de Cultură.  Premiera ,, Distanţa dintre mine şi mine”, un film axat pe experienţa de viaţă a poetei Nina Cassian, va fi difuzat vineri, 8 martie, de la ora 19.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările