Când contează, de fapt, mărimea penisului. Sexolog: „Vorbim despre o preferinţă a dorinţelor excitatorii dezvoltate“

Când contează, de fapt, mărimea penisului. Sexolog: „Vorbim despre o preferinţă a dorinţelor excitatorii dezvoltate“

Cât conteaza marimea penisului

Atracţia femeilor pentru bărbaţii foarte dotaţi nu este un mit. Un sexolog clujean explică faptul că această dorinţă este dezvoltată de acele femei ale căror prime experienţe sexuale s-au consumat cu parteneri foarte dotaţi. Mai mult, contează foarte mult şi modul în care femeile reuşesc să obţină orgasmul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sexualitatea este învăluită în nenumărate mituri. Unele dintre ele au însă reprezentare în viaţa de zi cu zi şi sunt adevărate. La fel se întâmplă şi în cazul controversatei idei potrivit căreia majoritatea femeilor se simt atrase de bărbaţii foarte dotaţi. Sexologul clujean Cristian Delcea confirmă faptul că într-adevăr unele femei pot să manifeste această dorinţă. Toate acestea ca urmare a experienţelor sexuale pe care le-au avut anterior.

„Unele femei pot fi atrase de bărbaţii cu penisuri mari. Tot ceea ce contează sunt dorinţele excitatorii pe care ele le-au dezvoltat. Dacă primele experienţe sexuale ale acestora s-au consumat cu parteneri cu penisuri mari, acestea vor căuta doar astfel de parteneri”, explică sexologul Cristian Delcea.

Mai mult decât atât, în opinia specialiştilor, dimensiunile penisurilor au directă legătură cu maniera în care femeile reuşesc să-şi obţină orgasmele.

„Femeile care obţin orgasmul prin intromisiune cu siguranţă vor căuta un partener cu penis mai mare. Cele care sunt satisfăcute clitoridian nu vor căuta astfel de parteneri” mai spune sexologul Cristian Delcea.

O situaţie relativ similară se întâmplă şi în cazul controversatei teorii potrivit căriea bărbaţii sunt atraşi doar de partenerele cu sâni foarte mari. „În cazul bărbaţilor este vorba atât despre excitabilitate, cât şi despre curiozitate. Mulţi dintre ei sunt curioşi să afle şi să descopere femeile cu sâni mari, mici sau medii ca dimensiune” mai spune specialistul Cristian Delcea.

Grosimea contează

Plecând de la discuţiile legate de dimensiunile organului sexual al bărbatului un grup de sexologi americani a publicat un studiu destul de interesant despre dimensiunea ideală a penisului şi atracţia femeilor faţă de „bărbăţiile” impresionante din punct de vedere al mărimilor.

Materialul a fost publicat pe Enciclopedia Sexuală (intimatemedicine.com), o platformă virtuală creată în Statele Unite ale Americii cu scopul de a educa populaţia din punct de vedere sexual.

Pentru a lămuri situaţia, sexologii americani au explicat totul din punct de vedere anatomic. Specialiştii susţin faptul că, indiferent de dimensiunea penisului, femeile simt stimularea cea mai intensă în primii centimetri din interiorul vaginului. Aşa că nu este nevoie de un penis gigant pentru ca bărbaţii să-şi satisfacă partenerele.

„Un penis gros va fi mai apreciat de partenere decât unul lung. Grosimea creeză un sentiment de plenitudine în vagin. Lungimea poate crea chiar probleme, pentru că penisul ar putea pătrunde prea mult în vagin, creând disconfort în timpul actului sexual”, se arată în studiul publicat de intimatemedicine.com.

Citiţi şi:

Şi, totuşi, mărimea contează? Care este lungimea normală a penisului la români şi ce le înnebuneşte, de fapt, pe femei în pat - explicaţiile unui sexolog renumit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: