Campania "Siguranţa în şcoli", demarată şi în Ialomiţa. Poliţiştii, la lecţii de prevenire cu elevii

Campania

Acţiunile de prevenire continuă în rândul elevilor FOTO Adevărul

Campania ”Şcoala în siguranţă”, care se desfăşoară la nivel naţional pînă pe 29 septembrie 2017, urmăreşte asigurarea unui climat social propice dezvoltării unui comportament adecvat în rândul elevilor. Pe idea că prevenirea conduitelor violente în rândul minorilor pot determina formarea unor generaţii de tineri care resping tentaţiile ilicite şi anturajele delincvente, poliţiştii ialomiţeni vor continua acţiunile în şcoli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii urmăresc informarea publicului larg (elevi, părinţi, cadre didactice) cu privire la normele de comportament în societate, măsurile de autoprotecţie pentru prevenirea victimizării şi consecinţele legale asociate faptelor antisociale, dar şi cu privire la competenţele poliţiştilor. Astfel, vor fi desfăşurate zilnic activităţi informativ-preventiv şcoli şi vor fi transmise mesaje pozitive, în vederea prevenirii incidentelor.

Vă recomandăm şi:

Prevenire. Copiii din Ulmu, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Campanie de prevenire a violenţei. Poliţiştii îi învaţă pe săteni cum să-şi verse furia: să dea cu sapa în curte, în loc să-şi bată nevasta

Educaţie. Pentru prevenirea delincvenţei juvenile, poliţiştii i-au invitat pe tineri la film

citeste totul despre: