Buget de 236.000 de lei pentru sărbătorile de iarnă. Ce artist va încasa cei mai mulţi bani la concertul de Crăciun

Buget de 236.000 de lei pentru sărbătorile de iarnă. Ce artist va încasa cei mai mulţi bani la concertul de Crăciun

Municipiul Slobozia s-a pregătit pentru sărbători FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Autorităţile locale din Slobozia vor cheltui 236.000 de lei pentru sărbătorile de iarnă. Banii vor fi cheltuiţi pentru achiziţia de ghirlande luminoase, dar şi pentru artiştii care vor concerta la Slobozia în cadrul «Serbărilor Iernii», scrie independentonline.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Municipiul Slobozia a fost decorat cu instalaţii de iluminat folosite în ultimii ani, dar şi cu luminiţe noi pentru Crăciun. Pe lângă banii alocaţi pentru achiziţia ghirlandelor luminoase, Primăria Slobozia, prin Direcţia de Educaţie, Cultură şi Tineret, va cheltui alte 129.000 lei pentru organizarea tradiţionalelor spectacole dedicate Sărbătorilor de Iarnă.
 
Pentru «Serbările Iernii», municipalitatea are un buget de 100.000 de lei, mai mult de jumătate din sumă, 58.000 de lei fiind alocaţi pentru cea de-a treia zi de Crăciun, 27 decembrie, când la Slobozia va concerta Smiley, unul dintre cei mai în vogă şi mai scumpi artişti români.
Pentru noaptea de Revelion, Edward Sanda va primi aproximativ 20.000 lei. De asemenea, alţi 15.000 lei vor fi cheltuiţi pentru tradiţionalul foc de artificii din noaptea dintre ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările