Bătrână găsită carbonizată după ce gospodăria s-a aprins de la o lumânare

Bătrână găsită carbonizată după ce gospodăria s-a aprins de la o lumânare

Focul a făcut prăpăd FOTO ISU Ialomiţa

O femeie din comuna Griviţa, în vârstă de 81 de ani, a fost surprinsă de un incendiu care i-a cuprins locuinţa în cursul acestei dimineţi. Apelul a fost primit la ora 05.33, iar spre locul intervenţiei s-au deplasat 2 echipaje de pompieri de la Detaşamentul Slobozia cu 2 autospeciale cu apă şi spumă şi unul de prim-ajutor cu o ambulanţă SMURD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din păcate, focul şi materialele care au ars în jurul ei i-au luat femeii orice şansă de supravieţuire, trupul acesteia fiind găsit în holul unei construcţii-anexă acoperit cu materiale combustibile arse. Pompierii au acţionat mai bine de 4 ore pentru stingerea flăcărilor care au mai înghiţit locuinţa şi anexele acesteia (9 încăperi din locuinţă şi construcţii adiacente, însumând aproximativ 150 mp) cu bunurile din acestea, cca. 5 mc lemne de foc, şi aproximativ o tonă de grâu.  Cel mai probabil, focul s-a extins de la o lumânare lăsată aprinsă în preajma unor materiale textile.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările