Bani pentru spitale. 700.000 de lei, alocaţi de Consiliul Judeţean Ialomiţa pentru achiziţia de echipamente

Bani pentru spitale. 700.000 de lei, alocaţi de Consiliul Judeţean Ialomiţa pentru achiziţia de echipamente

Bani alocaţi spitalelor petnru achiziţia de echipamente FOTO Adevărul

Spitalele din Feteşti, Urziceni şi Ţăndărei au primit 700.000 de lei de la Consiliul Judeţean Ialomiţa, după o şedinţă de îndată în care s-a hotărât alocarea de fonduri pentru gestionarea situaţiei provocate de noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Şedinţa s-a desfăşurat, pentru diminuarea eventua­lelor riscuri, în Sala Europa a Consiliului Judeţean Ialomiţa. În cadrul şedinţei, consilierii judeţeni prezenţi au aprobat asocierea cu municipiile Feteşti, Urziceni şi Ţăndărei în vederea finanţării în comun a dotării spitalelor din subordinea consiliilor locale cu echipamente medicale necesare creşterii capacităţii de intervenţie în prevenirea combaterii infecţiei cu (...) COVID-19. Printre echipamen­tele care urmează să fie achiziţionate se numără 5 aparate de ventilaţie mecanică, monitoare pentru funcţii vitale, termometre non-contact şi un container dotat cu WC, duş şi boiler. Din cauza situaţiei provocate de noul coronavirus, riscul ca aceste echipamente să nu fie achiziţionate rămâne unul ridicat. Autorităţile judeţene au precizat că achiziţiile de echipamente medicale se derulează cu greutate, iar cea de-a doua izoletă pentru care au fost alocate fonduri sâmbătă, 14 martie va ajunge în Ialomiţa la începutul lunii mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: