BAC 2014 IALOMIŢA Subiectele de la proba opţională de la Bacalaureat 2014. Cei mai mulţi dau examen la Geografie, Biologie şi Chimie din cele 10 materii

BAC 2014 IALOMIŢA Subiectele de la proba opţională de la Bacalaureat 2014. Cei mai mulţi dau examen la Geografie, Biologie şi Chimie din cele 10 materii

Ultima probă de Bac 2014 FOTO Adevărul

Aproape 2.000 de elevi din judeţul Ialomiţa, absolvenţi de liceu, sunt aşteptaţi vineri, 4 iulie, să susţină ultima probă a examenului de Bacalaureat 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Candidaţii de la Bac 2014 provin atât din promoţia curentă, cât şi din promoţiile anterioare.

Comparativ cu anii precedenţi, numărul elevilor din promoţia curentă înscrişi la Bac 2014 este mai scăzut, toate acestea în condiţiile în care, la finele anului şcolar 2013-2013, au terminat clasa a XII-a peste 2500 de elevi.

Chiar şi la simulări numărul participanţilor a fost ridicat. Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa precizează că la testările din martie au susţinut probele scrise un număr total de 2348 de elevi.

Vineri, 4 iulie, absolvenţii de liceu vor susţine ultima probă din cadrul examenului naţional de bacalaureat, proba la alegere a profilului şi specializării, Biologie şi Anatomie, Chimie, Informatică, Logică, Argumentare şi comunicare, Fizică, Psihologie, Filosofie, Sociologie, Economie şi Geografie.

Ultima probă din cadrul primei sesiuni e examenului de Bacalaureat 2014 este cea scrisă la alegere a profilului şi a specializării, şi va avea loc pe 4 iulie.

Primele rezultate la sesiunea din vară de la BAC 2014 vor fi afişate până pe 7 iulie la ora 12:00, în aceeaşi zi fiind programată şi depunerea contestaţiilor, între orele 12:00 şi 16:00.

Rezolvarea contestaţiilor la Bacalaureat 2014 se va face între 8 şi 10 iulie iar afişarea rezultatelor finale pentru BAC 2014 este programată pentru 11 iulie.

ANATOMIE
 
 
 
 
BIOLOGIE VEGETALĂ ŞI ANIMALĂ 

 
 
 
LOGICĂ
 

     
GEOGRAFIE
 

 


 
ECONOMIE
 

 
CHIMIE 
 
 
 
 
FIZICĂ - PROFIL TEHNIC 
 
 
 
 
FILOSOFIE
 
 
 
INFORMATICĂ

 
 
 
Elevii mai pot urmări pe platforma adevarul.ro, în secţiunea Educaţie, lecţiile video la toate cele 10 materii care se susţin în cadrul probei la alegere de la Bac.
 
Lecţiile fac parte in campania "Adevărul te mediează şi te premiază", în care am publicat peste 40 de lecţii video pentru toate materiile care se dau la Bac, dar şi de consiliere.
 

Vă mai recomandăm

BACALAUREAT 2014 Prima lecţie de consiliere: „Un copil încurajat să-şi găsească chemarea e un adult de succes”

BACALAUREAT 2014 A doua lecţie de consiliere: „Ar trebui să existe şcoli pentru părinţi”

BACALAUREAT 2014 VIDEO A treia lecţie de consiliere: La şcoală, profesorii iau locul părinţilor elevilor

BACALAUREAT 2014 A patra lecţie de consiliere despre frica de eşec şi orientarea în carieră, la Adevărul Live

BACALAUREAT 2014 Despre adevăratul rol al şcolii, la Adevărul Live

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările