Autorităţile din Slobozia cer din nou prelungirea carantinei. Ce rată de infectare cu COVID-19 se înregistrează

Autorităţile din Slobozia cer din nou prelungirea carantinei. Ce rată de infectare cu COVID-19 se înregistrează

Municipiul Slobozia se află în carantină prelungită din data de 13 noiembrie FOTO IPJ Ialomiţa

Situaţie explozivă la Slobozia. Pentru a doua oară consecutiv, Comitetul Judeâean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa solicită prelungirea carantinei. Incidenţa îmbolnăvirilor cu COVID-19 este aproape 8/1.000 de locuitori, deşi oraşul a fost închis pe 13 noiembrie.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a solicitat joi, 3 decembrie, prelungirea perioadei de carantinare a municipiului Slobozia cu încă 7 zile din cauza ratei mari de infectări cu COVID-19.
Astfel, ieri, 2 decembrie, incidenţa cazurilor COVID-19 în municipiul Slobozia se menţinea crescută, 7,81/1.000 de locuitori. În acest sens, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să prelungească perioada de carantinare a Sloboziei cu încă 7 zile.
 
Ultima decizie de carantinare expiră vineri, 4 decembrie, însă CJSU Ialomiţa a trimis o nouă solicitare către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a prelungi această perioadă.
 
"Avem nevoie în continuare să fim solidari, să fim responsabili cu toţii şi să respectăm măsurile de carantinare impuse de autorităţi, astfel încât să reuşim împreună ca în următoarea săptămână să intrăm pe o linie descendentă a incidenţei de îmbolnăvire. Împreună putem pune virusul în izolare pentru a ne putea petrece sărbătorile în condiţii cât mai normale, având în vedere contextul pandemic global", au transmis oficialii Primăriei Slobozia
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările