Atentate la Paris. Student român din capitala Franţei: „E multă frică! Autorităţile ne spun să nu ieşim din casă decât pentru strictul necesar“

Atentate la Paris. Student român din capitala Franţei: „E multă frică! Autorităţile ne spun să nu ieşim din casă decât pentru strictul necesar“

Ovidiu Tarmure, studentul român de la Paris FOTO: Ovi Tarmure/facebook.com

Atentate la Paris. Teribilele atentate de la Paris au creat panică. Un student român aflat în capitala Franţei descrie groaza pe care au semănat-o în întreg oraşul teroriştii care au deschis focul pe străzile metropolei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atentate la Paris. Tânărul student român se numeşte Ovidiu Tarmure, este din judeţul Bistriţa Năsăud şi este în anul 2 la Facultatea de Sisteme Numerice în Electronică şi Comunicaţii din Paris (Systemes Numeriques in Electronque e Comunication).

În timpul atentatelor era în vizită la fratele său, alături de câţiva prieteni. Atmosfera calmă din locul în care se afla s-a transformat dintr-o dată într-un haos. „Eram cu ceva prieteni in vizita la frate-miu. S-au oprit deodată toate canalele la televizor şi au apărut imagini cu ce se petrece la Paris”, mărturiseşte tânărul.

Potrivit declaraţiilor sale, întreaga Franţă este încă în stare de şoc. Autorităţile i-au sfătuit pe oameni să nu iasă din case decât dacă este absolut necesar şi, de asemenea, să evite utilizarea telefoanelor mobile pentru a nu bloca reţele de telefonie. De aproape 24 de ore, frica a cuprins întreaga capitală a Franţei. „E multă frică. Autorităţile ne spun să rămânem în casă şi să ieşim doar dacă este strict necesar. De asemenea, telefoanele mobile nu pot fi folosite pentru a nu bloca reţelele”, mărturiseşte studentul român.

Mai mult decât atât, deşi ar fi trebuit ca astăzi să meargă la cursuri, Ovidiu nu s-a putut duce la şcoală întrucât autorităţile au suspendat cursurile.

Atentate la Paris. Cel puţin 127 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc şi două explozii, comise de terorişti sinucigaşi, în zona stadionului Stade de France.

Pe aceeaşi temă:
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările