Asistentă medicală din Ţăndărei, infectată cu COVID-19, transferată în stare gravă la Institutul "Matei Balş"

Asistentă medicală din Ţăndărei, infectată cu COVID-19, transferată în stare gravă la Institutul

Pacienta se află în stare gravă FOTO Adevărul

O asistentă medicală de la spitalul din Ţăndărei a fost transferă vineri, 10 aprilie, în stare gravă la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti. Femeia fusese confirmată cu noul coronavirus, după ce a intrat în contact cu mai mulţi pacienţi bolnavi, a anunţat independentonline.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacienta a fost internată la Bucureşti în secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind ventilată mecanic. La spitalul din Ţăndărei, 9 cadre medicale au fost izolate la domiciliu, după ce o pacientă bolnavă de COVID-19 s-a prezentat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni la camera de gardă, acuzând probleme respiratorii.
 Asistenta medicală şi-ar fi desfăşurat activitatea în cortul de triaj al Spitalului Orăşenesc Ţăndărei, unde a intrat în contact cu mai mulţi cetăţeni, confirmaţi ulterior ca fiind infectaţi cu noul coronavirus. Deşi a fost izolată la domiciliu, femeia a prezentat simptome specifice COVID-19. Iniţial, ea s-a aflat sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Feteşti , însă starea de sănătate a femeii s-a agravat. Vineri, 10 aprilie, asistenta medicală a fost transferată de urgenţă la Institutul de Boli Infecţioase «Matei Balş» din Bucureşti. În prezent, în judeţul Ialomiţa s-au înregistrat 85 de cazuri de infecţie cu COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: