Artiştii anonimi din sufragerie, generaţia de cântăreţi care face furori pe internet. Cine sunt Deia Demeny şi Maddy Deea

Artiştii anonimi din sufragerie, generaţia de cântăreţi care face furori pe internet. Cine sunt Deia Demeny şi Maddy Deea

Andreea Călin (foto stânga) şi Andreea Demeny (foto dreapta), două tinere care caută succesul în muzică pe internet FOTO: facebook.com

Internetul a fost invadat de sute de filmuleţe în care tineri pasionaţi de muzică se filmează în propria casă interpretând melodii foarte cunoscute, de ieri şi de azi. Sunt artiştii anonimi din sufragerie, care visează cu ochii deschişi la celebritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Alexandra Demeny (26 de ani) este din Braşov şi lucrează ca agent de vânzări într-un magazin de telefoane mobile din oraş. A terminat Facultatea de Psihologie, iar marea s-a pasiune este muzica. De câţiva ani se promovează singură pe internet, prin intermediul canalului Youtube.com. În spaţiul virtual este „Deia Demeny”, o tânără care cântă direct din sufrageria apartamentului în care locuieşte. Fără reflectoare, fără impresari şi aplauzele publicului, Andreea se aşează în faţa unei camere web, alege un negativ şi  interpretează melodiile care-i plac. „Primul video l-am postat acum trei ani şi spun cu mâna pe inimă că nu aveam idee de faptul că va avea un impact atât de mare. A fost o melodie a frumoasei Beyonce, şi anume «Irreplaceable»” povesteşte tânăra. 
 
„Aia mică din sufragerie”
 
Notorietatea de care se bucură Andreea pe internet este destul de mare. Filmuleţele pe care le înregistrează în sufrageria din Braşov au făcut-o foarte populară printre prieteni. Acum este denumită de toţi cunoscuţii „aia mică din sufragerie”. În tot acest timp, tânăra visează cu ochii deschişi la o carieră în industria muzicală. Şi consideră că această metodă de promovare este potrivită. A fost remarcată de o mare casă de producţie din Bucureşti, iar acum se pregăteşte să iasă din anonimat şi să ajungă direct pe scenă. Între timp, cucereşte inimile braşovenilor cu vocea sa, la spectacolele de karaoke organizate în pub-urile oraşului. 
 

„Internetul mi se pare cea mai bună metodă de promovare. Datorită internetului am fost contactată de diferite persoane care produc muzică, cât şi de diferite case de discuri. Într-un final am acceptat să colaborez cu Roton şi încercăm să punem bazele unui proiect care să cucerească mai multe suflete din România” adaugă Andreea. 
 
Vocea de pe internet a Bărăganului
 
Trecând munţii, ajungem în inima Bărăganului, mai exact în oraşul staţiune Amara. Aici o altă tânără încearcă să se afirme pe plan muzical, din sufragerie. Se numeşte Andreea Călin, are 18 ani, iar când nu învaţă pentru examenul de Bacalaureat, înregistrează filmuleţe în care apare cântând. Fanii pe care i-a strâns în spaţiul virtual o cunosc sub numele de „Maddy Deea”.
 
Din sufrageria sa tot internetul i-a auzit melodiile de dragoste sau pop pe care le interpretează. Chiar dacă reprezentanţii caselor de discuri nu au contactat-o în vederea unei colaborări, Andreea Călin a fost vocea unui band local şi a interpretat hituri îndrăgite de ieri şi de azi, la numeroase evenimente publice. De ce a ales să fie unul dintre artiştii care cântă pe internet din sufragerie ne spune chiar ea. „Mi se pare o metodă bună de promovare, tocmai daia fac astfel de filmuleţe. Vizualizările vin şi ele. Muzica înseamnă mult pentru mine şi sper ca într-o zi să fiu şi eu remarcată şi din sufragerie să ajung pe o scenă adevărată” spune Andreea.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările