Arme deţinute ilegal, descoperite acasă la doi ialomiţeni. Unul dintre ei, reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arme şi cartuşe ilegal, deţinute ilegal, confiscate de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa
Arme şi cartuşe ilegal, deţinute ilegal, confiscate de poliţişti FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii din Ialomiţa au descoperit la domiciliul a doi bărbaţi din Ţăndărei 3 pistoale cu glonţ şi 42 de cartuşe, în urma unor percheziţii domiciliare pe linia deţinerii ilegale de arme. 1 persoană a fost reţinută.

Pe 31 martie, amenii legii au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Ţăndărei,  pe linia deţinerii ilegale de arme şi muniţii.

La domiciliul unui bărbat de 42 de ani au fost identificate 2 pistoale cu glonţ şi 21 de cartuşe, iar la domiciliul altei persoane în vârstă de 70 de ani a fost descoperit un pistol cu glonţ şi 21 de cartuşe, acestea fiind ridicate de poliţişti în vederea expertizării.

Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti a fost continuată urmărirea penală faţă de bărbatul în vârstă de 42 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Vă mai recomandăm şi:

Propagandă pentru Sputnik V: Excursie de trei zile la Moscova cu vaccinare inclusă

Cum a căzut Lilly Carandino în capcana de la Tămădău. Frumoasa actriţă, aruncată în temniţă de comunişti

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite