Aproape 300 de kilograme de peşte, confiscate de poliţişti de la un braconier

Aproape 300 de kilograme de peşte, confiscate de poliţişti de la un braconier

Întreaga cantitate de peşte a fost confiscată FOTO IPJ Ialomiţa

Aproape 300 de kilograme de peşte din speciile crap şi somn precum şi o barcă pneumatică şi plase de pescuit au fost confiscate de poliţiştii ialomiţeni, seara trecută, în localitatea Valea Ciorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 20 ianuarie, poliţiştii din Platoneşti, în timp ce patrulau pe raza localităţii Valea Ciorii în vederea prevenirea şi combaterii braconajului piscicol, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani. În urma verificării autovehiculului, poliţiştii au descoperit cantitatea de 292 de kilograme de peşte din speciile crap şi somn, deţinută şi transportată fără documente legale, precum şi o barcă pneumatică şi unelte de pescuit.
     
Cantitatea de peşte a fost confiscată, fiind predată Direcţiei Sanitar Veterinare Ialomiţa în vederea luării măsurilor ce se impun.  De asemenea, barca pneumatică, uneltele de pescuit şi autoturismul în cauză au ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, deţinerea şi transportul fără documente legale a peştelui şi deţinerea de unelte de pescuit comercial fără autorizaţie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: