Apel fals de răpire la Ţăndărei. O minoră a pus Poliţia pe jar

Apel fals de răpire la Ţăndărei. O minoră a pus Poliţia pe jar

Fata a reclamat în fals că a fost răpită FOTO Adevărul

O minoră de 13 ani a fost depistată de poliţiştii ialomiţeni, după ce a reclamat la 112 o falsă răpire. În operaţiunile de căutare ale posibilei victime au fost mobilizaţi zeci de poliţişti şi jandarmi.Alarma s-a dat la data de 13 februarie, în jururul orei 14.00, la Poliţia Oraşului Ţăndărei, când pe numărul unic de urgenţe 112, o tânără a reclamat faptul că a fost răpită de către un bărbat, după care convorbirea a fost întreruptă brusc.

 
Ca urmare a sesizării s-a constituit o echipă complexă, coordonată de către conducerea Inspectoratului, formată din specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Poliţiei Oraşului Ţăndărei şi ai Biroului de Analiză a Informaţiei Ialomiţa. 
 
Poliţiştii au declanşat imediat după primirea apelului de urgenţă activităţi specifice căutării de persoane, în urma verificărilor întreprinse fiind identificată o minoră de 13 ani, din oraşul Ţăndărei, asupra căreia a fost găsit telefonul mobil de la care s-a efectuat apelul.
 
În urma discuţiilor purtate cu minora a reieşit faptul că aceasta, în spirit de glumă, ar fi apelat serviciul de urgenţă pentru a sesiza, în fals, că a fost răpită. La imobilul unde a fost identificată minora se afla şi tatăl acesteia, un bărbat de 48 de ani, care a fost sancţionat contravenţional pentru nesupravegherea minorilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările