Angajări la IPJ Ialomiţa: 15 posturi pentru încadrare din sursă externă, când are loc examenul

Angajări la IPJ Ialomiţa: 15 posturi pentru încadrare din sursă externă, când are loc examenul

Se fac angajări în Poliţie FOTO Adevărul

S-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa i-au fost repartizate 15 posturi pentru încadrare din sursă externă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Astfel, persoanele care doresc să devină ofiţeri sau agenţi de poliţie se pot înscrie la concursul organizat până pe 19 ianuarie, examenul urmând a fi susţinut în ziua de 17 martie.
 
Din totalul celor 13 posturi destinate încadrării directe, 5 sunt de ofiţer în cadrul structurilor de ordine publică, financiar-contabilitate, relaţii internaţionale si  investigarea criminalitatii economice, iar 8 sunt de agent în cadrul structurilor de logistică, comunicaţii şi informatică, financiar-contabilitate, resurse umane şi ordine publică.
 
Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.il.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum şi la avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.
 
Când se fac înscrierile
 
Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa în perioada 11 – 19 ianuarie  a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.
 
De asemenea, au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomita 2 funcţii de personal contractual – electrician auto şi zidar.Persoanele interesate de cele două funcţii de personal contractual se pot înscrie în perioada 11 – 26 ianuarie, concursul urmând a fi susţinut în zilele de 2 şi 7 martie.. Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.il.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum şi la avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.
 
 
Vă recomandăm şi:

 

citeste totul despre: