Amenzi în valoare de 414.000 lei, aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Amenzi în valoare de 414.000 lei, aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

Neregulile constatate au fost sancţionate FOTO Adevărul

Ieri, poliţiştii ialomiţeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracţiuni şi au aplicat peste 250 de sancţiuni contravenţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 31 martie, poliţiştii din cadrul IPJ Ialomiţa au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Astfel, oamenii legii au intervenit la 65 evenimente, dintre care 64 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totodată, au fost constatate 14 infracţiuni, din care 7 contra persoanei, 5 contra patrimoniului şi 2 la regimul rutier.
 
În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii au aplicat 255 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 414.000 de lei. Pentru abaterile de la normele rutiere a fost reţinut un permis de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, echipaje mixte de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţi MAPN au acţiune pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanţele militare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: