Accident cu 4 răniţi pe DN2, la Coşereni. Şapte autovehicule, implicate în coliziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul  avut loc pe DN2 FOTO IPJ Ialomiţa
Accidentul  avut loc pe DN2 FOTO IPJ Ialomiţa

Un carambol în care au fost implicate 7 autovehicule s-a petrecut luni dimineaţă, 22 noiembrie, pe DN2 Bucureşti - Siret. În urma coliziunii, patru persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe DN2 Bucureşti - Siret, în afara localităţii Coşereni, Ialomiţa. În urma impactului puternic, patru persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit că în evenimentul rutier sunt implicate 7 autovehicule. Cele 4 victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. În zona accidentului se circulă alternativ, au anunţat poliţiştii de la IPJ Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Conform Centrului Infotrafic, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării locului faptei, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Înfiat de bunic şi frate cu tatăl său, în acte. Lucruri mai puţin ştiute despre actorul Cornel Coman

Număr record de candidaţi la concursul de rezidenţiat: Peste 12.500 de candidaţi şi 6.311 locuri la medicină, stomatologie şi farmacie

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite