A început modernizarea DJ 101 pe o distanţă de 21 de kilometri

A început modernizarea DJ 101 pe o distanţă de 21 de kilometri

Au început reparaţile la DJ 101 FOTO Facebook/CJI

Au început lucrările la drumul judeţean 101. Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, în prezent se efectuează reparaţii locale de la Jilavele spre Dridu, pe o distanţă de 1.150 metri, după care se va aşterne stratul nou binder.

 
DJ 101 va fi modernizat pe o distanţă de 21,053 km. Tronsonul de drum propus modernizării începe de la limita judeţului Ilfov, trece apoi prin localităţile Fierbinţi-Târg, Dridu, traversează podul peste râul Prahova în zona localităţii Patru Fraţi, până la intersecţia cu DN 1D – localitatea Jilavele.
 
În prezent, suprafaţa de rulare existentă este alcatuită din îmbrăcămintea asfaltică existentă, ce prezintă numeroase defecte şi degradări care duc la o utilizare în condiţii total necorespunzătoare cerinţelor de trafic actuale.
După modernizare, vor exista acostamente pe ambele benzi de circulaţie, în lăţime de 0,75 m, 1,4 km de şanţuri din beton,  25,016 km şanţuri din pământ, 1.581 metri parapeţi cu înalţimea de 1 metru, 2 podeţe DN 400 şi 3 podeţe DN 600.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: