A fost înregistrat cel de-al 12-lea deces provocat de COVID-19 în judeţul Ialomiţa

A fost înregistrat cel de-al 12-lea deces provocat de COVID-19 în judeţul Ialomiţa

Al 12-lea deces provocat de noul coronavirus a fost înregistrat în judeţul Ialomiţa FOTO Shutterstock

Judeţul Ialomiţa a înregistrat cel de-al 12-lea deces cauzat de infecţia cu COVID-19. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 58 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat al 12-lea deces înregistrat în Ialomiţa din cauza infecţiei COVID-19. Este vorba despre o femeie de 58 de ani, care fusese internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pe 10 aprilie. Conform autorităţilor, femeia a murit în aceeaşi zi. Rezultatele testelor au sosit la unitatea medicală pe data de 15 aprilie, confirmând faptul că aceasta era infectată cu noul coronavirus.
La nivel naţional, până pe 19 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.746 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.892 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 434 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările