Şofer cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident

Şofer cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident

Poliţia Rutieră a deschis dosar penal FOTO Adevărul

Un bărbat în vârstă de 27 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accidetn de circulaţie, soldat cu rănirea unei tinere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform poliţiştilor, pe 10 ianuarie, în apropiere de localitatea Coşereni s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a fost vătămată corporal. Din verificările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 27 de ani, din comuna Bărcăneşti, conducea un autoturism pe DN 2, din direcţia Bucureşti către Urziceni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a acroşat glisiera metalică aflată pe marginea părţii carosabile.
 
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, dar şi a unei tinere 16 ani, pasageră a autoturismului în cauză, ambii fiind transportaţi la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Vă recomandăm şi:

 

citeste totul despre: