Şofer din Ţăndărei, suprins de radar cu 153 km/h pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferu a fost surprins de radar cu viteză excesivă FOTO Adevărul
Şoferu a fost surprins de radar cu viteză excesivă FOTO Adevărul

Un şofer teribilist din Ţăndărei a fost prins de radar conducând cu viteză excesivă. Poliţiştii care l-au oprit pentru control au avut supriza să constate că nu deţine permis de conducere petnru nicio categorie de autovehicule.

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie, în jurul orei 17.00,  poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un şofer ce se deplasa din direcţia Slobozia către Ţăndărei cu viteza de 153 km/h.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că la volanul autoturismului se afla un tânăr, de 22 de ani, din Ţăndărei. Acesta figurează în bazele de date că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Şoferul  fost testat alcoolscop cu aparatul Drager, rezultatul fiind unul negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Vă mai recomandăm şi:

15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false şoferilor şi posesorilor de arme. Patroana clinicii, pedeapsă record

Totul despre etapa a II-a de vaccinare anti-COVID. Care sunt domeniile esenţiale ai căror angajaţi se pot imuniza

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite