Şase tineri, prinşi în flagrant în timp ce furau ţevi metalice de la un sistem de irigaţii

Şase tineri, prinşi în flagrant în timp ce furau ţevi metalice de la un sistem de irigaţii

Ţevile erau ăncărcate în căruţă FOTO IPJ Ialomiţa

Şase tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani, toţi din comuna Vlădeni, au fost surprinşi în flagrant de către poliţişti, în timp ce încercau să fure componente ale unui sistemde irigaţii.

Pe 19 martie, în timp ce se aflau în misiune, poliţiştii din cadrul Secţiei Stelnica au surprins în flagrant şase persoane, în timp încercau să sustragă mai multe porţiuni de ţeavă metalică ale unui sistem de irigaţii,  de pe un teren agricol din apropierea localităţii de domiciliu.
 
Persoanele bănuite, şase tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani, din comuna Vlădeni, ar fi tăiat şi sustras mai multe bucăţi de ţeavă metalică, din componenţa unui sistem de irigaţii, pe care le transportau cu ajutorul unor atelaje hipo, moment în care au fost depistaţi de poliţişti. Atât bunurile identificate, cât şi căruţele folosite la sustragerea acestora au fost ridicate în vederea confiscării.
 
Cei în cauză sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările