63,17%, rata de promovare la Bac 2019 în judeţul Ialomiţa. Patru elevi au obţinut nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru elevi din judeţul Ialomiţa au reuşit să obţină media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre trei elevi de la Colegiul Naţional «Mihai Viteazul»Slobozia, Sorina Anamaria Buf, Cosmin Culea şi Adela Ştefania Hoinaru şi un elev de la Liceul Teoretic «Carol I» Feteşti, Andrei Iulian Săceleanu.

Procentul de promovare înregistrat în Ialomiţa este de 63,17%. Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa,  trei elevi au fost eliminaţi din timpul examenului pentru că au încercat să copieze.

Astfel, examenul de bacalaureat 2019 a fost promovat de 63,17% dintre absolvenţii de liceu. Astfel, dintre cei 1704 elevi înscrişi, doar 1020 au reuşit să obţină o notă de trecere. Rezultatele parţiale arată că 593 elevi au fost respinşi, obţinând medii sub nota 5,00, iar 297 elevi au obţinut medii cuprinse între 9,00 şi 9,99. În plus, la nivelul judeţului, trei elevi au fost eliminaţi din examen pentru că au încercat să copieze. Doi au susţinut examenul la Liceul Tehnologic Urziceni şi Colegiul Naţional «Grigore Moisil», din acelaşi oraş., Ultimul elev eliminat provine de la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» , din Slobozia. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite