Zi neagră în judeţ: trei decese şi 40 cazuri noi de COVID-19. Al doilea deces în focarul de la Spineni

Zi neagră în judeţ: trei decese şi 40 cazuri noi de COVID-19. Al doilea deces în focarul de la Spineni

DSP Olt a raportat trei decese în Olt FOTO: Mediafax

Număr foarte mare de infectări cu SARS-CoV-2 raportate într-o singură zi în judeţ, 40, dar şi trei decese survenite în ultimele zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Infecţia cu SARs-CoV-2 a mai făcut trei victime în judeţul Olt. Conform datelor raportate de Direcţia de Sănătate Publică Olt, trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa în spitalele din judeţ, astfel că numărul deceselor a ajuns al 65 de la debutul pandemiei.

Decesul cu numărul 63 este un bărbat de 78 ani, din mediul rural, internat în două perioade la Spitalul Municipal Caracal. În perioada 9-25 septembrie 2020, bărbatul a fost tratat în secţia Neurologie a spitalului din Caracal, testul pozitiv intervenind în 24 septembrie. A fost externat. însă în 27 septembrie a revenit, cu stare generală alterată, decedând sâmbătă, 3 octombrie 2020. Bărbatul mai suferea de hipertensiune arterială, avea parapareză şi se suspecta şi un accident vascular cerebral. cauza decesului este considerată, însă, infecţai COVID-19. 

Tot sâmbătă a decedat un alt bărbat, de 61 ani, rezident în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Spinen i, unde a izbucnit un focar de coronavirus. Bărbatul a fost internat în spitalul din Slatina în 13 septembrie, în 14 septembrie 2020a fost confirmată infecţia cu noul coronavirus, iar în 17 septembrie a fost transferat în Terapie Intensivă. Este al doilea deces al unui asistat din centrul din Spineni.Bărbatul suferea şi de schizofrenie paranoidă, sepsis şi sindrom discordant. cauza decesului este însă bronhopneumonia COVID-19.

Un alt bărbat a decedat joi, 1 octombrie 2020, la spitalul din Slatina. Este vorba de un bărbat de 79 ani, din mediul urban, care a decedat la mai puţin de o jumătate de oră de la internare, transmite DSP Olt, Infecţia cu noul coronavirus fiind confirmată în 2 octombrie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările