Zece persoane salvate din zăpadă, în miez de noapte, de pe un drum judeţean. A fost avertizare nowcasting Cod Portocaliu în Olt

Zece persoane salvate din zăpadă, în miez de noapte, de pe un drum judeţean. A fost avertizare nowcasting Cod Portocaliu în Olt

Patru maşini au rămas blocate în zăpadă, în noaptea de 22/23 februarie 2019, pe două segmente de drum judeţean din Olt, fiind nevoie de intervenţia drumarilor. Şi la această oră sunt localităţi nealimentate cu energie electrică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două avertizări nowcasting au fost emise, pentru judeţul Olt, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 22/23 februarie 2019, de Cod galben, respectiv Cod Portocaliu. Mai multe localităţi din judeţ - Tia Mare, Poboru, Grojdibodu şi Gura Padinii - încă erau afectate parţial, la ora 7,00, de defecţiunile survenite la reţeau de alimentare cu energie electrică.

Pompierii militari şi drumarii au intervevenit, cu mai multe autospeciale, inclusiv cea pentru victime multiple, pentru salavarea a zece persoane blocate în zăpadă, pe două sectoare ale drumului DJ 546, Coteana - Bălăneşti, respectiv Bălăneşti-Mărunţei.

cele zece persoane se aflau în patru autoturisme care nu au mai putut înainta din cauza viscolului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările