VIDEO Un puşti a lăsat cu gura căscată audienţa într-un parc din Bucureşti. „Voi n-aveţi idealuri, nici nobleţe / Doar portofel şi maţe hrăpăreţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David şi părinţii lui Sursa Facebook Florin Dumi
David şi părinţii lui Sursa Facebook Florin Dumi

Un puşti s-a apucat să recite în faţa câtorva poliţişti locali şi a pensionarilor versurile din „Pamfletul mitocanilor“, într-un parc din Bucureşti, iar înregistrarea video a adunat sute de mii de vizualizări, mii de distribuiri şi sute de comentarii pe Facebook.

Filmuleţul a fost postat pe Facebook de tatăl puştiului de 7 ani care a uimit în primul rând cu faptul că a reuşit să reţină şi să recite atâtea versuri. 

Pensionarii aflaţi la plimbare în Parcul Circului din Bucureşti s-au arătat încântaţi de prestaţia micului actor, dar şi de adevărul versurilor. 

Puştiul a adunat cu „Pamfletul mitocanilor“ scris de Corneliu Vadim Tudor peste jumătate de milion de vizualizări, peste 20.000 distribuiri şi sute de comentarii pe Facebook, stârnind o reacţie la care părinţii săi nu se aşteptau.

Tatăl băiatului, Florin Dumitrescu, a declarat pentru „Adevărul“ că băiatul ştie între 30 şi 40 de poezii, pe care se bucură să le recite peste tot pe unde merge la plimbare, în parcurile din Bucureşti. 

„Avem foarte mult timp liber şi tot acest timp i-l dăruim lui David“, a explicat tatăl băiatului cum a ajuns ca băiatul să facă atât de multe lucruri.

Puştiul face şi dans sportiv de aproape 4 ani, iar părinţii se gândesc să-i dezvolte şi talentul actoricesc.

Important este însă că învaţă de plăcere versurile, pentru el nu au niciun fel de conotaţie politică, deşi adulţii care îl ascultă se gândesc în primul rând la adevărul din versurile recitate.

Ultimul cadou pe care David l-a făcut, chiar marţi, 1 septembrie 2020, într-un alt parc din Bucureşti, a fost o poezie pe care le-a recitat-o angajatelor de la Administraţia Domeniului Public care se ocupă de înfrumuseţarea şi întreţinerea spaţiilor verzi. 

VĂ RECOMANDĂM ŞI: 

Viral pe Facebook: Un câine poliţist ne arată cum se poartă corect masca de protecţie. Marian Godină: „De ce nu e mioritic?“

Tudor Chirilă, despre mesajul transmis de fotografia anului: „Dă-le mă-n p**a mea de reguli şi de legi, că nu ne vede nimeni. Cam asta e esenţa“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite