VIDEO Principalii trei candidaţi pentru Primăria Slatina au votat: „Cu gândul de a schimba lucrurile“, „Slătinenii să fie întrebaţi“, „Pentru continuitate“

VIDEO Principalii trei candidaţi pentru Primăria Slatina au votat: „Cu gândul de a schimba lucrurile“, „Slătinenii să fie întrebaţi“, „Pentru continuitate“

Emil Moţ, primarul Slatinei, a votat alături de soţia sa FOTO. Alina Mitran

Primii trei clasaţi în preferinţele alegătorilor slătineni conform sondajelor din campanie, din cei nouă înscrişi în cursa pentru funcţia de primar al Slatinei,  s-au prezentat la secţiile la care sunt arondaţi şi şi-au exercitat dreptul la vot.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Primul a făcut-o candidatul PNL, Liviu Voiculescu, acesta votând, la ora 9,30, la o secţie din cadrul Şcolii Gimnaziale „Vlaicu Vodă“ din Slatina. A venit însoţit de soţie şi a trecut, conform imaginilor postate pe Facebook, mai întâi pe la biserică.

„Astăzi m-am prezentat la vot cu gândul de a schimba lucrurile în Slatina, cu gândul de a arăta că şi în Slatina se poate, se poate să avem un oraş curat, un oraş frumos, se poate ca în Slatina să avem opinii politice diferite şi să nu fim înjuraţi şi ameninţaţi pe stradă, se poate ca în Slatina funcţionarii să nu stea cu capul plecat în faţa unor lideri de partid, se poate să avem un oraş dezvoltat, sănătos, pentru noi şi pentru copii noştri“, a spus Voiculescu, la ieşirea din secţia de votare.

 

 

Mariu Bălaşa, candidatul Pro România şi ocupantul locului II la alegerile locale din urmă cu patru ani, a votat la o secţie de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Slatina, venind însoţit de mai mulţi colegi de partid, ăprintre aceştia şi preşedintele organizaţiei judeţene, parlamentarul Mihai Niţă.

 

 

„Am votat pentru schimbare, am votat pentru ca slătinenii să conteze în Slatina, să fie întrebaţi, să fie fiecare dintre ei parte din Slatina.

Am votat pentru proiecte, am votat pentru centrul de de pediatrie, pentru centrul de bătrâni, pentru pădurea Strehareţi, pentru tot tot ceea ce este nevoie în Slatina şi la momentul acesta nu există. Îmi doresc ca Slatina să fie un oraş care să se dezvolte odată cu slătinenii şi ei să facă parte din Slatina“, a afirmat Marius Bălaşa.

La ora 11,00 s-a prezentat la secţia de votare de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“, de asemenea însoţit de soţia sa, şi primarul în funcţie Emil Moţ, candidatul PSD pentru un nou mandat.
„Am votat astăzi pentru continuitate, am votat pentru slătineni, am votat pentru proiecte cu fonduri europene, pentru viaţa noastră, a tuturor, să meargă înainte, să meargă din ce în ce mai bine", a declarat primarul.

 


La o secţie organizată în cadrul şcolii Gimnaziale nr. Slatina a votat şi preşedintele CJ Olt, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, Marius Oprescu.

„Am votat, astăzi, pentru o echipă puternică şi unită, capabilă să continue proiectele pe care le-am început în urmă cu opt ani de zile. Mulţumesc tuturor cetăţenilor din judeţul Olt, care ies astăzi la vot, am încredere că vom vota cu toţii să investim în Olt", a declarat Marius Oprescu.

VĂ RECOMANDĂM ŞI: Un bărbat a votat într-o localitate din Olt folosind cartea de identitate a concubinei. Când s-a descoperit fapta

Dacian Cioloş a votat acasă. „Zalăul să iasă din provincialism şi izolare”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările