VIDEO Poliţist acuzat că a bătut o femeie pe care o chemase să-i zugrăvească în locuinţă. „Mi-a spus că de la el din casă ies doar cu picioarele înainte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a ajuns la spital FOTO: Facebook/Cristian Fab
Femeia a ajuns la spital FOTO: Facebook/Cristian Fab

Un poliţist din Potcoava este acuzat că a agresat o femeie şi a încercat să o violeze. Poliţistul este anchetat de procurori.

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 26 octombrie 2019, în oraşul Potcoava din judeţul Olt. Femeia a sunat, după orele prânzului, la 112 şi a anunţat agresiunea, ulterior aceasta fiind transportată la spital.

„La data de 26 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat să o furnizeze .

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuţii in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie.

Bărbatul este agent în cadrul Poliţiei oraşului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuinţa sa.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe , cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului“, a transmis IPJ Olt.

Pe Facebook au apărut între timp şi fotografii şi filmuleţe în care femeia, de pe patul de spital, povesteşte ce i s-a întâmplat.

„Prima dată m-au chemat la ei să le spun cât îi iau de camera să le dau cu lavabilă. Şi pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele, m-a luat la bătaie cu pumnii., a vrut să aibe relaţii cu mine. Îl cheamă Rotaru Nicole, de la post de la POtcoava. Pe urmă a tras de mine, mi-a dat cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuţitul. Era acolo şi cumnatul meu, Gheorghe. Stăteau acolo al băut, cu încă o fată Cezarina. M-au stropit pe mine cu coniac şi cu bere. Mă rugau să beau şi le-am spus că nu. A început să strige în gura mare că eu l-am omorât pe bărbată-miu şi pe copil, că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap, decât cu picioarele înainte“, a povestit femeia.

Poliţistul este Nicolae Rotaru, este mai tânăr decât femeia, are 34 ani şi o experienţă în poliţie de 13 ani, iar anchetatorii urmează să-l audieze din nou pentru a stabili ce s-a întâmplat, având în vedere că acesta se afla sub influenţa alcoolului. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite