VIDEO Imagini înfiorătoare cu un adolescent care torturează un câine „pentru a scăpa oraşul de maidanezi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
imagini caine agresat caracal

Un filmuleţ în care este surprinsă agresiunea asupra unui câine comunitar, în oraşul Caracal, postat pe o reţea de socializare, i-a alertat pe poliţişti şi a dus la deschiderea unei anchete penale.

Un adolescent de 16 ani şi un student de 19 ani sunt audiaţi la Poliţia Municipiului Caracal, după ce poliţiştii au văzut pe Facebook un filmuleţ în care cel dintâi agresează un maidanez, prins într-un parc din oraş, în vreme ce prietenul său mai mare filmează totul. 

Pe amândoi, însă, i-a filmat altcineva, de la fereastra dintr-un bloc vecin. Faptele se petreceau la 4 dimineaţa. Ulterior, audiat de oamenii legii, adolescentul le-a spus poliţiştilor că s-a săturat de câinii fără stăpân din oraş şi că din acest motiv a procedat astfel.

„Haideţi să îi facem cunoscuţi pe aceşti indivizi! Evenimentul a avut loc azi noapte în jurul orei 4,20, în Caracal, cartierul Dr. Marinescu, pe strada Intrarea Muzeului, când  aceste două forme de viaţă au prins trei câini într-un loc de joacă şi în timp ce unul îi bătea cu sălbăticie, celălalt filma toată scena nu înainte de a închide poarta locului de joacă astfel că sărmanii caţelusi nu au avut nicio şansă să fugă. Observaţi cât amuzati şi mândri sunt de fapta lor! Nu sunt sigur ce au aceste forme de viaţă în cap, în loc de creier, însă sunt convins că vor fi găsiţi şi pedepsiti. În comentarii aveţi o poză cu respectivul loc de joacă ,iar dacă aveţi detalii care pot duce la identificarea celor doi, le astept în privatul paginii“, este postarea de pe pagina Secţia de poliţie, care a atras atenţia poliţiştilor.

Tinerii implicaţi în actul de agresiune au fost identificaţi şi sunt audiaţi.  „Cu privire la imaginile apărute pe reţelele sociale, în care un câine este lovit de un tânăr pe raza municipiului Caracal, a fost identificat tânărul bănuit de comiterea agresiunii, un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Caracal. De asemenea, a fost identificata şi cea de-a doua persoană, care filmează, respectiv un tânăr de 19 ani, tot din municipiul Caracal. Aceştia sunt audiaţi la sediul Poliţiei municipiului Caracal, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor“, a comunicat purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Internauţii nu l-au lăsat, însă, netaxat nici pe cel care a filmat de la etaj, pe care îl acuză că nu a sunat la 112. 

„Dar jegul de biped... în loc de a filma de ce nu a intervenit? Vreţi autorităţi să intervină, dar noi ce facem? De ce cineva întotdeauna trebuie să facă ceva... numai noi să filmam să arătăm mizerie lumii... Problema cea mai gravă suntem noi fiecare in parte... Aşteptăm de la alţi....ceea ce noi nu putem face.... DOAMNEE, încotro ne îndreptăm?“, este unul dintre comentarii, în timp ce în altul persoana care a filmat este chiar acuzată că i-a plăcut ce făceau cei doi. „Tu care filmai de ce nu ai sunat la 112, cred ca iti plăcea spectacolul“, este comentariul.

În altul altcineva îşi exprimă convingerea că poliţiştii nu vor reuşi să dea de urma făptaşiilor. „Poliţia Caracal nu a fost capabilă să găsească nişte fete răpite şi aveţi pretenţia ă facă ceva în acest caz?! fara o lege care să pedepsească maltratarea animalelor aceste forme de viaţă cum le spuneţi se antrenează pe câini si urmează actiunea la oameni! Sper ca cineva din zona sa verifice dacă acei câini mai trăiesc sau dacă au nevoie de un medic veterinar!“, atrage atenţia comentatorul. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite