VIDEO Copil de 16 ani, arestat la domiciliu după ce a bătut cu cruzime o tânără. Credea că e amanta tatălui său

VIDEO Copil de 16 ani, arestat la domiciliu după ce a bătut cu cruzime o tânără. Credea că e amanta tatălui său

FOTO Captură video

Momentul în care băiatul de 16 ani din Olt o loveşte pe fată a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Imaginile arată o violenţă  greu de descris.

Caz stupefiant într-o aşezare din judeţul Olt, acolo unde o tânără de 18 ani a fost stâlcită în bătaie de un copil de 16 ani deoarece acesta şi-a închipui că fata ar avea o relaţie cu tatăl lui.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 15/16 noiembrie, în localitatea Călui din judeţul Olt. Povestea a devenit publică abia după ce tânăra de 18 ani a depus plângere, iar poliţiştii au văzut imaginile cu momentul agresiunii. Fata agresată a avut nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor.

Alina, tânăra agresată, povesteşte că fusese la nişte prieteni şi a apelat la tatăl băiatului să o ducă în acea seară acasă, dar pe drum au făcut accident.

„Eu sunt doar prietenă cu tatăl acestui băiat. Pe el nu-l cunoşteam. Nu am nicio relaţie cu tatăl lui. M-a dus acasă şi pe drum a făcut accident. Eu am coborât din maşină, aşteptam pe marginea drumului şi m-am trezit luată la bătaie", a declarat tânăra.

Agresorul minor şi-ar fi pierdut minţile pentru că ar fi suspectat că fata are o relaţie cu tatăl lui. 
       
Imaginile arată cum adolescentul s-a repezit la fată, aceasta a căzut în şanţul de pe marginea drumului, iar în momentul în care se rostogolea era lovită continuu cu picioarele.
 
Imaginile au ajuns şi în posesia poliţiştilor din Olt care, după ce victima a reclamat cele întâmplate, au dispus reţinerea minorului pentru 24 de ore. După o noapte petrecută după gratii, împotriva minorului s-a dispus arestul la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările