VIDEO Atmosferă sfâşietoare la catafalcul tinerei ucise în Bragadiru. Manuela a fost îmbrăcată în mireasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manuela Mustăţea
Manuela Mustăţea

Tânăra ucisă cu zeci de lovituri de cuţit joi, 27 iunie 2019, în localitatea ilfoveană Bragadiru, este înmormântată duminică, 30 iunie 2019, în localitatea bunicilor săi din judeţul Olt, unde s-a pregătit ritualul nunţii pe care Manuela nu a mai putut să o aibă.

În sunet de fanfară, zeci de localnici, printre care foarte mulţi tineri, s-au adunat duminică, 30 iunie 2019, în localitatea Mihăeşti, din judeţul Olt, unde locuiesc bunicii tinerei Manuela Mustăţea, fata ucisă cu zeci de lovituri de cuţit de un tânăr care spera să găsească în locuinţa ei foarte mulţi bani.

Pentru că fata era necăsătorită, ritualul de înmormântare presupune şi o ceremonie similară nunţii, pe care mai mulţi tineri au îndeplinit-o. 

O tânără purtând haine de doliu şi un voal de mireasă pe cap a pus în practică, la cea mai apropiată fântână, un vechi obicei de nuntă, udatul miresei, obicei pe care tânăra Manuela Mustăţea nu a avut ocazia să-l îndeplinească la propria nuntă.

Tânăra ucisă a fost îmbrăcată, de altfel, în rochie de mireasă, iar la Mihăeşti trebuie să ajungă şi colegii şi prietenii fetei. Localnicii, care s-au strâns la casa  bunicilor Manuelei din partea tatălui. Sunt cu toţii şocaţi de cele întâmplate, cele mai multe detalii despre oribila crimă aflându-le, de altfel, de la televizor.

inmormintare fata crima bragadiru



Manuela Mustăţea (30 ani) a fost ucisă de un tânăr de 26 ani, un şomer fără antecedente penale, din Bucureşti, care a ajuns în preajma fetei prin intermediul unui amic de-al său, un bărbat de 23 ani, care îi plimba Manuelei câinele. Anchetatorii l-au prins pe făptaş la 24 ore de la comiterea crimei, în Mamaia, amicul acestuia, care a dat, de altfel, alarma după ce a descoperit-o pe tânără fără suflare, într-o baltă de sânge, fiind cercetat şi el în stare de arest preventiv pentru complicitate la crimă.

Imagine indisponibilă
inmormintare fata crima bragadiru
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite