VIDEO Apropiaţii Alexandrei şi Luizei au desfiinţat altarul improvizat în faţa casei lui Dincă: „Statul i-a făcut curat în curte, noi îi facem afară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
altarul dincă

Zecile de persoane care au participat, sâmbătă, 15 februarie 2020, la protestul de la Caracal au strâns miile de lumânări şi candele aduse aici în cele peste 6 luni de la producerea crimelor, desfiinţând altarul improvizat. Fetele trăiesc, spun aceştia.

Protestatarii care au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă de pe strada Craiovei, nr. 169, au strâns toate coroanele de flori şi lumânările aduse din luna iulie şi până acum de oameni din toată ţara, hotărând că nu există niciun motiv pentru a fi improvizat, acolo, un loc în care familiile să-şi plângă fetele. Alexandra şi Luiza trăiesc, spun oamenii, aşa că toate acele lucruri acolo nu-şi au rostul.

În dimineaţa zilei de 26 iulie 2019, în curtea lui Gheorghe Dincă au descins anchetatorii, care au spus că au găsit rămăşiţele arse ale Alexandrei, ulterior Gheorghe Dincă mărturisind că la fel ar fi procedat şi în cazul Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019. Familiile celor două fete susţin însă că fetele sunt captivele unei reţele de trafic şi că nu au de ce să le plângă la poarta lui Dincă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite