Veşti bune pentru Georgiana. Sute de elevi au mărşăluit pentru a-i oferi tinerei şansa la tratament în străinătate

Veşti bune pentru Georgiana. Sute de elevi au mărşăluit pentru a-i oferi tinerei şansa la tratament în străinătate

Sute de elevi au împărţit fluturaşi cu datele necesare celor care doresc să doneze sume de bani FOTO: Alina Mitran

Sute de elevi de la unităţile de învăţământ din Slatina au mărşăluit astăzi cu scopul de a strânge suma de bani necesară elevei Georgiana Selea pentru un tratament în străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la elevi de şcoală primară, la liceeni sau oameni simpli, care au aflat de drama familiei Selea, sute de persoane au venit vineri, 5 mai, la „Marşul pentru viaţă“ organizat pentru Georgiana. Scopul a fost acela de a strânge cât mai mult din suma necesară familiei pentru a plătit tratamentul Georgianei Selea, eleva de 16 ani confruntată cu o tumoră pe hipofiză.

Consiliul Judeţean al Elevilor a avut mare parte din contribuţie, preşedintele acestui for, Andrei Băiaş, mulţumindu-le, la final, colegilor care au răspuns în număr atât de mare. La marş au luat parte şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, profesori din şcolile slătinene, colegi de serviciu ai părinţilor elevei, dar şi reprezentanţi ai presei locale, care s-au implicat, de altfel, inclusiv în organizare.

Georgiana Selea, alături de mama sa

O veste bună a avut, vineri, şi directorul de programe din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, medicul Ramona Lesnic. „Ne-au venit recomandările, am lansat deja cererile de preţ către clinici, aşteptăm răspunsurile acestora, după care dosarul va urma procedura de aprobare. Sper din suflet ca lucrurile să se mişte repede“, a declarat Lesnic, vorbind despre posibilitatea ca tratamentul să fie, în cele din urmă, susţinut din fondurile Ministerului Sănătăţii.

Pentru cauza umanitară s-au adunat voluntari de toate vârstele

Părinţii Georgianei sunt cu fiecare zi mai optimişti că tratamentul  în Franţa este posibil

Părinţii Georgianei Selea, care de mai bine o lună caută disperaţi soluţii pentru a putea susţine tratamentul fiicei lor, suma necesară, de aproape 60.000 euro, fiind mult peste posibilităţile familiei, le-au mulţumit, emoţionaţi, tuturor celor pe care i-au cunoscut, dar şi celor pe care astăzi i-au întâlnit, pentru ajutor.

CITIŢI ŞI: Mobilizare fără precedent pentru salvarea vieţii unei eleve. Tratamentul costă 60.000 euro. Tata: „Nimeni nu ne-a spus că tratamentul nu-l suportă statul“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările