VIDEO Biserica din Brastavăţu,  judeţul Olt, afectată de vântul puternic. Panouri publicitare şi copaci la pământ. Codul Portocaliu este încă în vigoare

VIDEO Biserica din Brastavăţu,  judeţul Olt, afectată de vântul puternic. Panouri publicitare şi copaci la pământ. Codul Portocaliu este încă în vigoare

Vântul puternic a pus stăpânire,  luni, 24 februarie 2020, pe mai toate localităţile din Olt, producând pagube însemnate. Codul Portocaliu este în vigoare până la ora 18,00.

Ştiri pe aceeaşi temă

În municipiul Caracal vântul a pus la pământ o parte din acoperişul unei construcţii, iar în Balş a dat jos un stâlp de telefonie, acesta căzând pe carosabil. Pompierii din cadrul ISu Olt au fost solicitaţi să intervină şi la Brastavăţui, în sudul judeţului, unde la biserica din Cruşovu jumătate din tabla de pe acoperiş a fost aruncată în curtea bisericii. 

Municipiul Caracal este până la această oră cel mai afectat, un panou publicitar fiind de asemenea doborât de vântul puternic, iar la ieşirea din municipiu spre Dobrosloveni a căzut un copac, avariind un autocamion. Nu s-au înregistrat, în schimb, victime.

 „În urma codului portocaliu de vânt, valabil până în această după-amiază la ora 18.00, la nivelul judeţului Olt s-a acţionat în municipiul Caracal, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperişul unei construcţii, în oraşul Balş pentru îndepărtarea unui stâlp de telefonie, căzut pe carosabil, în comuna Brastavăţu, sat Cruşovu, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperişul bisericii, în municipiul Caracal, pe Calea Bucureşti, pentru îndepărtarea unui panou publicitar şi tot în municipiul Caracal, la ieşirea spre localitatea Dobrosloveni, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, care a avariat uşor un autocamion“, a transmis ISU Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: