VIDEO Urmărit internaţional, prins în timp ce ridica două colete cu droguri din Caracal

VIDEO Urmărit internaţional, prins în timp ce ridica două colete cu droguri din Caracal

Poliţiştii i-au surpins pe cei trei bărbaţi în maşină

Poliţiştii SCCO Olt, sub coordonarea DIICOT, au prins în flagrant trei bărbaţi în timp ce ridicau două colete cu droguri. Unul dintre ei se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea tot pentru operaţiuni cu stupefiante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea poliţiştilor SCCO Olt, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, a avut loc luni, 3 iunie 2019. „La data de 3 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat trei persoane, de 22, 27 şi 65 de ani, în timp ce ridicau două colete din municipiul Caracal. 

În interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculeţe din material plastic transparent ce conţineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 pacheţele ce conţineau rezină de cannabis, o ţigaretă confecţionată artizanal ce conţinea fragmente vegetale uscate de culoare verde, 5 telefoane mobile şi un cântar electronic.

Totodată, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Caracal, în urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conţinea material vegetal uscat de culoare verde oliv“, a transmis IPJ Olt. Bărbatul de 27 ani, din Caransebeş, s-a stabilit că era dat în urmărire naţională şi internaţională, sustrăgându-se executării unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru operaţiuni cu droguri de mare risc.

„Persoanele depistate în cadrul acţiunii au fost escortate de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, fiind predate Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate“, mai menţionează IPJ Olt.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările