Unul dintre angajaţii ALRO răniţi în accidentul de muncă de luna trecută a decedat. Era internat la Timişoara

Unul dintre angajaţii ALRO răniţi în accidentul de muncă de luna trecută a decedat. Era internat la Timişoara

Accidentul s-a produs în incinta societăţii FOTO: arhiva

Angajatul care a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, în urma unui accident de muncă produs la ALRO, a decedat în spitalul din Timişoara în care era tratat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Bărbatul avea 32 ani, era angajat al ALRO Slatina şi a fost victima unui accident de muncă petrecut în 22 iunie. Împreună cu un coleg, bărbatul lucra la înălţime, într-o autonacelă, la dezafectarea unei instalaţii vechi. Accidentul a survenit în momentul în care cei doi au tăiat o conductă, fără să ştie că aceasta avea reziduuri uşor inflamabile. S-a pornit un incendiu, colegul a reuşit să sară, însă bărbatul de 32 ani a fost surprins de flăcări. Cei doi au fost transportaţi la spitalul din Slatina şi trataţi la Terapie Intensivă, a doua zi bărbatul cu arsuri grave fiind transferat la Timişoara, într-o secţie de Mari Arşi. În zilele următoare a apărut şi un apel din partea familiei, pe reţelele sociale, pentru donarea de sânge.

„Cumnatul meu are nevoie de sânge după un accident grav la locul de muncă. Cei care puteţi şi doriţi să îl ajutaţi cu donarea de sânge vă puteţi prezenta în dimineaţa oricărei zile din această săptămână(29.06.2020-05.07.2020) la centrul de transfuzii. Menţionaţi faptul că se donează pentru CHELBAN RĂZVAN RĂDUCU, internat la spitalul din TIMIŞOARA, secţia MARI ARŞI din CASA  AUSTRIA.

Vă mulţumesc din suflet! Multă sănătate vă doresc!“, a fost apelul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările