Un tânăr care a violat o bătrână în vârstă de 86 ani a fost prins după doi ani. „O altă femeie s-a mutat din sat, de frica lui“

Un tânăr care a violat o bătrână în vârstă de 86 ani a fost prins după doi ani. „O altă femeie s-a mutat din sat, de frica lui“

Bătrânele ar fi fost preponderent ţinta violatorului FOTO: arhivă

Un bărbat suspectat de violare de domiciliu şi viol a fost prins de poliţişti după doi ani şi jumătate de la comiterea faptei. Victima sa, o femeie în vârstă de 86 ani, a decedat între timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul are 28 ani, este din Studina, judeţul Olt, şi a fost prins de poliţişti în urmă cu două zile, între timp judecătorul admiţând propunerea de arest preventiv a procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. Suspectul ar fi intrat, în noaptea de 10/11 ianuarie 2016, peste o femeie în vârstă de 86 ani, pe care a violat-o. Autorul a dispărut ulterior fără urmă, poliţiştii căutându-l mai bine de doi ani, spun anchetatorii, deşi sătenii spun că l-au văzut pe tânăr, de mai multe ori, prin sat, fără ca acesta să se ferească de cineva.

După comiterea violului, spun anchetatorii, femeile în vârstă, care locuiau singure, au luat hotărârea de a înnopta împreună, câte două-trei vecine, de teamă că ar putea împărtăşi soarta vecinei lor. „N-a fost singura faptă. Băiatul ăsta a mai intrat peste o altă femeia, mai tânără, pe care a bătut-o, a dat-o cu capul de pereţi, urât-urât. Femeia a plecat din sat, s-a mutat la Bucureşti, i-a fost frică să mai stea singură“, a declarat un cetăţean al comunei Studina.

Anchetatorii spun că suspectul a fost greu de prins în această perioadă pentru că a lucrat la diverse stâne din ţară, ca cioban, schimbând des locurile în care şi-a câştigat pâinea.

citeste totul despre: