Un tânăr cu permisul suspendat a produs un cumplit accident în Olt. Un bărbat de 31 ani şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvatorii ISU Olt au intervenit cu modulul de descarcerare pentru a-l scoate pe pasager. Acesta a decedat FOTO: martor
Salvatorii ISU Olt au intervenit cu modulul de descarcerare pentru a-l scoate pe pasager. Acesta a decedat FOTO: martor

Un cumplit accident rutier s-a produs sâmbătă-seara, 10 aprilie 2021, pe un drum din Olt. Doi bărbaţi au fost răniţi grav, unul dintre aceştia decedând.

Accidentul s-a produs în localitatea Iancu-Jianu din judeţul Olt. Un tânăr de 21 ani conducea un autoturism, deşi avea permisul suspendat. Autoturismul a ieşit de pe carosabil şi a lovit un cămin al reţelei de canalizare. În urma impactului, pasagerul care se afla în aceeaşi maşină, un bărbat de 31 ani, din judeţul Vâlcea, a rămas încarcerat. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, intrând în stop cardio-respirator.

„Echipaje de la Detaşamentul Slatina şi Garda Balş, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Iancu Jianu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La locul evenimentului au acţionat şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau doi bărbaţi, iar unul dintre aceştia a rămas încarcerat în urma evenimentului. 

Bărbatul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, a fost extras de pompierii din maşina grav avariată şi preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decedat. Celălalt bărbat, în vârstă de 21 de ani, conştient, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina“, a comunicat purtătorul de cuvânt la ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Şoferul nu consumase băuturi alcoolice, însă avea permisul de conducere suspendat, au stabilit poliţiştii.

„Poliţiştii rutieri s-au deplasat la locul producerii evenimentului, unde a fost găsit un autoturism grav avariat, ieşit în afara părţii carosabile.

Se pare că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din păcate, pasagerul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Vâlcea, a decedat“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite