Un tânăr de 21 ani a fost „vizitat“ de mascaţi acasă. Deţinea o armă neletală fără să fi fost autorizat

Un tânăr de 21 ani a fost „vizitat“ de mascaţi acasă. Deţinea o armă neletală fără să fi fost autorizat

Poliţiştii au găsit al domiciliul tânărului un pistol cu aer comprimat şi accesorii

Un tânăr dintr-o localitate olteană a fost condus la audieri sâmbătă, 12 septembrie 2020, în urma percheziţiilor în cursul cărora poliţiştii au găsit o armă pentru care bărbatul nu deţinea documente legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Mascaţii au descins la două adrese din Vitomireşti, judeţul Olt, unde aveau informaţii că s-ar găsi armament neletal, posibil modificat astfel încât să poată fi folosit şi ca armă letală. Au ridicat în urma percheziţiilor un pistol şi mai multe accesorii, însă va fi nevoie de o expertiză balistică pentru a se confirma ipoteza că arma ar fi fost modificată. Cert este că tânărul nu a solicitat permisul de port armă.

„La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt  au desfăşurat două percheziţii domiciliare în comuna Vitomireşti, într-un dosar penal privind infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Cu acesta ocazie, la domiciliul unei femei, de 50 de ani, a fost găsit un pistol neletal, cal.6 mm, două cutii de proiectile metalice şi 9 butelii ce conţin CO2. Arma şi proiectilele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, un tânăr de 21 de ani, fiul femeii de 50 de ani, a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri şi pentru a se stabili modalitatea de achiziţionare a armamentului.“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Percheziţiile la cele două adrese s-au desfăşurat cu participarea a 12 luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările