UPDATE Un tânăr de 19 ani este între viaţă şi moarte. Un paramedic aflat în timpul liber i-a oferit primele îngrijiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în oraşul Balş, autorităţile fiind sesizate prin 112 FOTOGRAFII: martor
Accidentul s-a produs în oraşul Balş, autorităţile fiind sesizate prin 112 FOTOGRAFII: martor

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost grav rănit într-un accident petrecut marţi-seara, 23 februarie 2021, pe o stradă din Balş, judeţul Olt. Tânărul a intrat cu maşina în zidul unei case.

UPDATE: La locul accidentului, până la sosirea echipajelor, a intervenit un paramedic aflat în timpul liber, care locuieşte în zonă şi care a asigurat accesul către victimă şi i-a acordat primele îngrijiri.

„La sosirea echipajelor, autoturismul se afla în afara carosabilului, iar şoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din oraşul Balş, se afla blocat în aceasta, în stare de inconştienţă. Pacientul era asistat la faţa locului de  Plutonier major Mihalache Valentin, paramedic în cadrul SMURD Balş, care locuieşte în zona în care s-a produs accidentul şi se afla în timpul liber. Colegul nostru a asigurat accesul către victimă, care era inconştientă şi a aplicat protocolul medical pentru astfel de cazuri. 

accident bals

Pacientul a fost extras din autoturism, preluat de echipajele medicale şi transportat la CU Balş, inconştient, politraumatizat prin accident rutier. Bărbatul a fost transferat la UPU Craiova, în stare gravă“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.30, pe strada Nicolae Bălcescu. Tânărul a pierdut controlul, cel mai probabil din cauza vitezei, a lovit gardul unei proprietăţi, pe care l-a pus jos, şi s-a oprit cu maşina în zidul casei.

accident bals

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Balş s-au deplasat de îndată pe strada Nicolae Bălcescu, din Balş, unde s-a produs evenimentul, pentru a efectua cercetări. La faţa locului poliţiştii au găsit un autoturism şi au identificat un tânăr, de 19, care ar fi condus autoturismul respectiv. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a tânărului, acesta fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Craiova, judeţul Dolj“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul. 

Vă recomandăm şi: O maşină cu 5 oameni a căzut 12 metri în hău după ce a ratat o curbă extrem de periculoasă de pe DN7

Câţi bani a primit o poliţistă din Suceava pentru maşina distrusă de femeia căreia i-a întrerupt partida de sex

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite