Un student la Academia Tehnică Militară s-a sinucis cu o armă de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul s-a sinucis cu o armă de vânătoare FOTO: arhiva
Tânărul s-a sinucis cu o armă de vânătoare FOTO: arhiva

Un tânăr în vârstă de 21 ani, dintr-o comună olteană, s-a sinucis cu o armă de vânătoare. Băiatul era student la Academia Tehnică Militară.

Evenimentul nefericit a fost sesizat Poliţiei Olt vineri, 27 august 2021, după orele prânzului, tânărul, student la Academia Tehnică Militară, fiind găsit decedat în locuinţa din comuna Rusăneşti, din judeţul Olt.

„La data de 27 august a.c., ora 14.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Rusăneşti, a fost găsit în locuinţa sa, împuşcat cu o armă de vânătoare. La faţa locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judetean Olt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor si munitiilor, poliţiştii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, a transmis IPJ Olt.

Motivul gestului extrem făcut de tânăr, dus la capăt folosindu-se de arma de vânătoare a tatălui său, pare să fi fost, conform anumitor date, o poveste de dragoste eşuată.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite