Un nou incendiu în clădirea în care consumatorii nu plătesc energia electrică. A pornit de la un reşou

Un nou incendiu în clădirea în care consumatorii nu plătesc energia electrică. A pornit de la un reşou

O cameră din clădirea în care a funcţionat, în anii trecuţi, Palatul Copiilor, în prezent ocupată abuziv, a luat foc vineri, 1 martie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clădirea situată în „Şerpărie“, o zonă rău-famată din cartierul Steaua al municipiului Slatina, este locuită în prezent de zeci de persoane cares-au instalat abuziv în camerele în care a funcţionat Palatul Copiilor şi căminul fostului liceu de construcţii. Aici incendiile au devenit aproape normalitate, cele mai multe pornind de la instalaţiile electrice improvizate. Deşi nu locuiesc legal şi nu plătesc vreo chirie, locatarii beneficiază şi de plata facturii la energie electrică, pe care o achită primăria pentru întreaga clădire.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare au intervenit în municipiul Slatina, strada Drăgăneşti, la clădirea în care a funcţionat palatul Copiilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cameră de locuit. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile din încăpere. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul înainte ca acesta să s extindă şi la camerele învecinate. Au ars materialele textile şi mobilierul dintr-o cameră de locuit.

Cauza probabilă a incendiului a fost un reşou lăsat sub tensiune, nesupravegheat“, a transmis ISU Olt.
În aceeaşi clădire locuiesc şi zeci de persoane care în trecut au avut contracte de chirie cu foştii administratori ai clădirii şi care îşi doresc şi în prezent o formă legală prin care să poată achita taxele ce le revin, dar care nu au găsit până acum înţelegere la municipalitate. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: