Un hoţ de maşini a rămas cu autoturismul furat în drum. I s-a terminat carburantul

Un hoţ de maşini a rămas cu autoturismul furat în drum. I s-a terminat carburantul

Hoţul a reuşit să parcurgă sute de kilometri, cu maşina furată dar a fost prins pentru că a rămas fără carburant FOTO: arhiva

Un autoturism furat luni, 2 decembrie 2019, din judeţul Mehedinţi, a fost găsit în judeţul Olt. Şoferul împingea maşina.

 

Hoţul de maşini a fost prins în oraşul Balş, din judeţul Olt, fiind surprins de poliţişti în timp ce împingea maşina, un autoturism Nissan, pe strada Nicolae Titulescu.

„În dimineaţa zilei de 03 decembrie a.c., în jurul orelor 07:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au identificat, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Balş, un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Mehedinţi în timp ce împingea un autoturism, pe sensul de deplasare Craiova către Slatina.

În urma verificărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras în ziua de 02 decembrie a.c., de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi“, a anunţat IPJ Olt.

Bărbatul care nu şi-a putit continua drumul pentru că a rămas fără carburant a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Balş în vederea audierii şi a dispunerii măsurilor legale
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: