Un fost poliţist din Caracal şi-a pierdut fiul, la rândul lui poliţist, într-un grav accident rutier. „Ride in Paradise“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun!“, scriu colegii, pe contul Corpul Naţional al Poliţiştilor FOTO: Facebook/Corpul Naţional al Poliţiştilor
„Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun!“, scriu colegii, pe contul Corpul Naţional al Poliţiştilor FOTO: Facebook/Corpul Naţional al Poliţiştilor

Ionuţ Negrilă, un poliţist de doar 30 ani, a murit joi, 25 februarie 2021, într-un grav accident rutier produs în Capitală.

Poliţistul se afla în timpul liber şi circula cu motocicleta pe bulevardul Libertăţii din Bucureşti, fiind lovit de un autoturism. Ionuţ Negrilă era originar din Caracal şi l-a urmat în carieră pe tatăl său, poliţist în cadrul Poliţiei Municipale Caracal, astăzi pensionar. Ionuţ era absolvent al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal.

„Brigada Rutieră a pierdut azi un profesionist! Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun!  Suntem alături de familie în această grea încercare prin care trece! Sincere condoleanţe!“, a transmis Corpul Naţional al Poliţiştilor, într-un mesaj postat pe contul de Facebook.

O altă postare a fost făcută în grupul Caracaleni. 

„Aşa. NEGRILĂ IONUŢ a murit în accident de motocicletă! 😭😭😭

Dumnezeu să-l odihnească!

🚩"În jurul orei 18.56 Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Libertăţii.

Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Libertăţii dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", informează Poliţia Capitalei“, este mesajul distribuit în grupul cetăţenilor din caracal, de pe contul Poliţişti - Uniti suntem puternici.

politist mort bucuresti

FOTO: Facebook/Poliţişti - Uniti suntem puternici.

Prietenii tânărului au postat sute de mesaje pe Facebook. „Cei ce te judeca pentru ce s-a intamplat asta seara nu iti mai pot face rau. Pacat ca s-a ajuns aici, pacat ca te-ai stins facand ceva ce iti aducea bucurie. Odihneste-te in pace! Ride in Paradise! 😔“, este unul dintre mesaje.

Vă recomandăm şi: Un poliţist a murit într-un accident de motocicletă, în faţa Parlamentului VIDEO

UPDATE Accident rutier soldat cu zece victime, dintre care una a murit. A fost activat Planul roşu de intervenţie

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite