Un copil de 12 ani a rămas blocat în toaleta de 28.000 euro din mijlocul Slatinei. L-au scos pompierii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toaleta „inteligentă“ a fost inaugurată cu mare fast în martie 2014 FOTO: Adevărul
Toaleta „inteligentă“ a fost inaugurată cu mare fast în martie 2014 FOTO: Adevărul

Un băiat în vârstă de 12 ani a rămas blocat în toaleta publică amplasată în zona centrală a Slatinei cu 7 ani în urmă şi care a costat municipalitatea 28.000 euro.  Pompierii au intervenit.

Evenimentul s-a petrecut duminică după-amiaza, 9 mai 2021. Copilul se afla în compania altor copii de vârsta sa în momentul în care nevoia l-a împins să folosească una dintre foarte puţinele toalete publice din municipiul Slatina, şi cea mai scumpă, de altfel, care în urmă cu 7 ani a costat municipalitatea cât o garsonieră. Prietenii care îl însoţeau pe copil au fost, de altfel, şi cei care au sunat după ajutor.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, în zona Oficiului Poştal 1, pentru salvarea unui minor blocat într-o toaletă publică.

Pompierii au îndepărtat o grilă de aerisire aflată pe plafonul toaletei şi cu ajutorul unei scări, au reuşit să-l salveze pe minor.

Copilul, în vârstă de 12 ani, din Slatina, nu prezenta urme de traumă, a fost asistat la locul evenimentului de echipajul SMURD. Cu consimţământul părinţilor, acesta a refuzat transportul la spital“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Vă recomandăm şi: 

FOTO VIDEO  Prima toaletă „inteligentă“ din Oltenia a fost dată în folosinţă la Slatina

FOTO  Slatina, singura reşedinţă de judeţ din ţară fără toalete publice

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite