Un copil de 12 ani, abordat într-un fast-food din Slatina de un bărbat de 37 ani. Agresorul este sub control judiciar pentru corupere sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au intervenit rapid şi l-au identificat pe agresor, care se află sub control judiciar FOTO: arhiva
Poliţiştii au intervenit rapid şi l-au identificat pe agresor, care se află sub control judiciar FOTO: arhiva

Marţi-seara, 19 martie 2019, un minor în vârstă de 12 ani, care se afla alături de alţi copii într-un fast-food dintr-o zonă centrală a municipiului Slatina, a fost abordat, chiar în incintă, de un bărbat de 37 ani, cercetat acum pentru corupere de minori.

Copilul se afla, marţi, 19 martie 2019, în jurul orei 20,00, împreună cu alţi colegi, adolescenţi, într-un fast-food din vecinătatea sediului CEC, de pe bulevardul A.I. Cuza, când a fost abordat, chiar în local, de un bărbat de 37 ani, care a încercat să îl sărute şi chiar a reuşit să-l agreseze sexual (l-a lins în ureche). Totul s-a întâmplat foarte repede, atitudinea bărbatului fiind lascivă. Speriaţi, copiii au părăsit localul, iar cel agresat şi-a sunat tatăl, mergând împreună la poliţie, sediul poliţiei municipale aflându-se la câţiva zeci de metri distanţă. 

Agresorul a fost identificat la scurt timp, chiar în incinta fast-food-ului, în prezent aflându-se sub control judiciar, măsură dispusă joi, 21 martie 2019. Bărbatul a lucrat în afară, în Olanda, nefiind în evidenţa poliţiştilor pentru acţiuni similare în zonă, au precizat surse din cadrul anchetei.

„Există un dosar înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de corupere sexuală a minorilor şi ultraj împotriva bunelor moravuri, în cauză s-a luat o  măsură preventivă faţă de autor, se continuă cercetările, urmând a se stabili soluţia. Dosarul este la Poliţia Municipiului, în lucru. S-a luată măsura controlului judiciar pe perioadă de 60 de zile“, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, procurorul Dorina Ion. 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite