VIDEO Un bărbat suspect de COVID-19 a decedat în curtea spitalului din Slatina, în timpul transferului către spitalul-suport

VIDEO Un bărbat suspect de COVID-19 a decedat în curtea spitalului din Slatina, în timpul transferului către spitalul-suport

Decesul a survenit în curtea spitalului, în momentul transferului în ambulanţă FOTO: Alina Mitran

Un bărbat care de câteva zile se trata acasă a ajuns în cele din urmă la spitalul din Slatina, cu simptome respiratorii. Bărbatul a murit în momentul în care se încerca transferul acestuia de la Slatina către spitalul suport-COVID.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unor surse neoficiale, bărbatul, în vârstă de 70 ani, din Piatra-Olt, a murit sâmbătă după-amiaza, în curtea spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, chiar în momentul în care se încerca transferul către spitalul suport-COVID-19, respectiv Spitalul Municipal Caracal. Decesul a survenit în ambulanţă, înainte ca autospeciala să plece către spitalul din Caracal. Deşi s-au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Bărbatul ar fi ajuns la spitalul din Slatina după mai multe zile în care s-a tratat acasă, prezentând iniţial simptomele unei răceli. Soţia sa, asistent medical la un cabinet al unui medic de familie din Piatra-Olt, ar prezenta de asemenea simptome de mai multe zile, însă femeia nu a solicitat ajutor medical de specialitate. Autorităţile nu au putut fi contactate pentru a confirma situaţia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: